Reči su bez presedana. Misli su bez ograda. Stvarnost je nedokučiva. Potreba je do usijanja. Potreba za slobodom i raskidanjem okova... onih pod našom kožom i onih u našim glavama! Sve to svi želimo, a ne umemo da izgovorimo...! Slepi ispod kapaka! Slabi ispod mišića! Glupi ispod razuma! A onda će nam se odjednom pred očima pojaviti brojevi! Nizovi nula i jedinica. Zaslepiće nas svojom istinom! I tada ćemo videti Matrix!

Izvršiću srpsko ritualno samoubistvo, ubiću se od rakije! Ili ću njihove laži, sada i ovde, da razotkrijem...

16. 2. 2013.

Argus Books Online Magazine broj 1.



      Nije teško biti urednik magazina koji se piše sam. A Argus Books Online Magazine je upravo takav. Za samo nekoliko dana na moj mejl je stigao veliki broj tekstova i pesama ljudi, koji su, na ovaj način, hteli da podrže ideju o onlajn predstavljanju autora, njihovih knjiga i radova, da sebe približe čitaocima, a čitaoce svojim knjigama.
      I nastavićemo tako. Na dan kad se ovaj magazin pojavi onlajn pred čitaocima za besplatno čitanje i preuzimanje, već počinje rad na pripremi sledećeg broja. Zato pozivam autore da nastave slati svoje radove na mejl lazar.janic@yahoo.com . Za sledeće brojeve pripremamo i intervjue, feljtone, ali objavljivanje celih romana u nastavcima. Evo, obećavam da će se moj novi mini roman, koga upravo pišem, “Zdravo snovi, zbogom”, prvo pojaviti ceo u Argus Books Online Magazinu, pa tek onda u štampanom izdanju. I ostali autori, koji vide smisao u tome da se njihova dela čitaju besplatno u jednom ovakvom magazinu, mogu da se priključe.
      Sada bih se sa nekoliko reči osvrnuo i na Argus Books&Magazines, koji je izdavač ovog magazina. Osnovna ideja je da se svim autorima ponudi pomoć u izdavanju autorskog izdanja njihove knjige, štampanjem u malom broju primeraka, već od 20 pa naviše, postavljanju knjige na Amazon, kao i pomoć u besplatnom reklamiranju njihove knjige na sajtu Argus Books&Magazines i u ovom magazinu, društvenim grupama i uopšte, na internetu. Ukoliko ste autor knjiga koje niste mogli do sad da objavite, jer velike izdavačke kuće uvek gledaju prvo komercijalni deo cele priče, obratite se nama, mi ćemo vam u tome pomoći.
      Na kraju, zahvaljujem se svim autorima koji su pisali za ovaj broj, a svim čitaocima želim da uživaju u čitanju.
                                                                                                            Lazar Janić


Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...